Anekdoter

– om den mest perfekte familie

 

Gode historier og minder aka Anekdoter

Anekdoter ifølge Den Store Danske:

anekdote, kort, vittig fortælling til karakteristik af en person, en befolkningsgruppe eller en begivenhed. Det er en mundtlig, underholdende form, der samler sig om en enkelt pointeret hændelse, meget brugt i foredrag o.l. til illustration af en tankegang.

Betegnelsen stammer fra den græske historieskriver Prokopios (550 e.Kr.), der kaldte sine skandalehistorier fra det byzantinske hof for anekdota, dvs. undtagelsesvis røbet i skriftlig form. Denne betydning har via 1600-t.s franske memoirelitteratur bredt sig til resten af Europa. [1]

Her kommer forhåbentligt til at ligge en del gode historier og minder, når vi får lavet siderne.

 

Det er sikkert alligevel løgn

Som vores overskrift antyder (citat “den perfekte familie”), så sker der nok aldrig morsomheder, uheld, misforståelser eller andet i vores familie, som der er værd at fortælle sjove historier eller anekdoter om – derfor må de fleste historier om familien også være li’godt løgn! 😉

Det skal nu ikke forhindre os i at bringe et link til de opsamlede historier senere. Hvis ikke de alle kommer til at ligge i forum – så linket tænker vi lidt over.

Anekdoter er måske lidt , og . Dette giver måske ikke vores families side en [2]!

Indtil vi åbner for indtastning af anekdoterne, kan du læse en gammel historie om “Pica Pica Husskade”.
Den er til gengæld fuld PEGI 3 efter vores skøn.

En husskade ser ud som  Klik for større billede!

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi håber ikke, at vi har stødt nogen med disse data – det er meningen, at det skal være sjovt, interessant, hyggeligt etc..

Hvis nogen har noget at indvende, så kontakt straks en administrator på siden, eller måske en anden, som kan henvise til undertegnede – så kan vi måske gøre historien mere sand og måske endnu bedre, eller som sidste udvej; eventuelt slette den igen.

 

./Gitte og Nick

 

Henvisninger:

 

[1] Kilde: Kofoed i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 29. februar 2018 fra http://denstoredanske.dk/Livsstil,_sport_og_fritid/Folketro_og_folkemindevidenskab/anekdote

[2] PEGI 3  anses for egnet til alle aldersgrupper. Der accepteres nogen vold i komisk sammenhæng (typisk de former for vold, der forekommer i f.eks. Snurre Snup eller Tom og Jerry). (Læs mere på http://www.pegi.info/da/).